TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Välkommen till vårt event

Stödprocesser: Din verksamhets bästa vän ­
eller gökunge

Det beror på hur du styr!

Håkan Nordahl, senior konsult och kursledare på Trivector LogiQ

Stödprocesserna är oerhört viktiga för att verksamheten ska fungera på ett bra sätt, men ibland kan de ta för stor plats i verksamheten. Vår bild är att stödprocesserna ibland belastar kärnprocesserna på ett sätt så att de delvis tränger ut verksamhetens huvuduppdrag. Det drivs oftast av goda intentioner som en reaktion på brister i kärnverksamheten, men utan medvetenhet om konsekvenserna.

I vårt kommande webbinarium kommer vi att dyka ner i denna utmaning och belysa riskerna. Men viktigast av allt kommer vi erbjuda konkreta lösningar och förslag på hur du styr för att stödprocesserna ska bli just stödjande och inte en belastning för verksamheten.

Du kommer bland annat att få insikter kring:

  • Hur du koordinerar dina stödprocesser för att harmonisera med kärnverksamheten
  • Hur du kan tänka för att skapa balans mellan kärn- och stödprocesser
  • Vad som är viktigt att tänka på när du distribuerar uppgifter från stödverksamheten ut till kärnverksamheten och hur du gör detta på ett sätt som förstärker snarare än försvagar huvuduppdraget

Föredragshållare

Webbinariet leds av Håkan Nordahl, senior konsult och kursledare på Trivector LogiQ. Håkan har lång erfarenhet av processmodellering och processutveckling inom både offentlig och privat sektor.

Ta del av inspelningen

Du får tillgång till inspelningen genom att antingen prenumerera på Trivector LogiQs webbinarium eller köpa den separat.

Dela med dina vänner

Datum:
6 februari

Tid:
08.30-09.00

Typ:
Webbinarium

Kontakt:
Ida Lindström
ida.lindstrom@trivector.se

Relaterade artiklar