TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Från kunskap till kompetens och lust!

Att omvandla kunskap till kompetens och lust är något vi brinner för. I våra utbildningar fokuserar vi på att du snabbt ska kunna och vilja omsätta din kunskap till handling. Det gör vi genom att låta dig reflektera, diskutera och tillämpa din kunskap i övningar och praktik.
Från kunskap till kompetens och lust!

Utbildningar inom utveckling och ledning av verksamheter

Utbildningar som utvecklar både dig och din verksamhet så att ni kan leverera värde för dem ni finns till för. Gemensamt för alla utbildningar är att de kombinerar förståelse och insikt med praktisk tillämpbarhet.

Certifierings­program

Genom att gå ett certifieringsprogram får du stöd och kompetensutveckling under en längre period. Programmen bygger på en mix av utbildningar och praktiska uppgifter som tillämpas inom den egna verksamheten. Oavsett vilket program du väljer tilldelas du en coach som stödjer och följer dig under hela din resa.

Kundanpassade utbildningar

Vi erbjuder allt från korta kurser och inspirationsföredrag till hela utbildningsprogram för större organisationer, även internationellt. Våra utbildare och inspiratörer har erfarenhet från en mängd branscher och är vana vid att anpassa budskap och upplägg efter skiftande målgrupper och sammanhang.

Kom igen, nu kör vi!