TrivectorLogiQ logotyp
meny

Olika åldrar, utbild­ningar, erfaren­heter och personlig­heter – men ett gäng!

Som arbetsplats erbjuder vi

  • Arbetskamrater de luxe extra allt. Våra medarbetare trivs här av olika skäl men är överens om att bäst av allt är arbetskamraterna. Gemenskap, sammanhållning och generositet är vardag.
  • Givande och varierande uppdrag. Våra kunder och den utveckling de ger oss möjlighet att vara del av har alltid varit en av vår arbetsplats främsta styrkor.
  • Gemensam kompetensmässig plattform. Det finns organisationer där medarbetarna är fantastiska individer, var och en på sina meriter – precis som hos oss! Utöver det har vi också en stark gemensam plattform i form av värderingar och kompetens som kommer våra kunder och vår egen utveckling till godo.
  • Personlig personlig utveckling. Hos oss kan du få den personliga utveckling som du vill vara med och driva. Efter en tid hos oss har du dessutom både gjort och lärt dig sådant du inte förväntade dig.
  • Empatisk arbetsplats. Det är inte alltid enkelt att arbeta hos oss, uppdragen kan vara både utmanande och krävande. Den traditionella lösningen brukar vara att peka på individens ansvar för mer och hårdare arbete. Där hamnar vi också då och då. Men över tiden märker du att vårt grundrecept är smartare arbete tillsammans och att vi söker balans och harmoni mellan individ, team och verksamhet. Hos oss kan du trivas länge.

För att passa in och trivas hos oss tror vi att du behöver ha med dig

  • kunskap och intresse för hur organisationer fungerar
  • nyfikenhet och driv
  • utpräglad laganda
  • vilja att förändra och göra skillnad

Din bakgrund kan variera. Du behöver inte vara vass på processer och verksamhetsutveckling, det är det enda vi kan göra dig till mästare på!

Lediga tjänster

Managementkonsult inom verksamhetsutveckling

Söker du en dynamisk arbetsmiljö som utmanar, stöttar, inspirerar och uppmuntrar? Vill du dessutom utveckla organisationer och göra verklig skillnad? Då kan detta jobb vara rätt! Du kommer bland annat att arbeta med verksamhetsanalys, förändringsledning och implementering av nya arbetssätt.

Processutveckling med tydlig vision – utveckla organisationers förmåga att skapa värde och förändras

Konsultarbetet är varierat och du kommer att ingå i projektteam där du tillsammans med erfarna och utvecklingsdrivna kollegor tar fram värdeskapande processer och därmed bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av kunder och projekt; från att kartlägga och utveckla produktions- och innovationsprocesser för företag inom tillverkningsindustrin till att effektivisera och kundorientera offentlig verksamhet.

Beroende på uppdragens utmaning varierar projekten i omfattning avseende längd och svårighetsgrad. Mycket av det vi gör utförs på plats hos våra kunder. Givetvis använder vi även digitala plattformar för olika möten, utbildningar, workshops och webbinarier. Många av våra kunder är välkända varumärken med internationell verksamhet, men vi arbetar även för mindre företag och för den offentliga sektorn.

Trivector LogiQ startade 1996 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom processbaserad utveckling och ledning av verksam-heter. Vi arbetar både som konsulter och utbildare. I våra uppdrag utgår vi ifrån en gedigen metodbas och driver processutveckling hela vägen från analys och idégenerering till implementerad lösning och realiserad nytta.

Här kan du utvecklas och trivas länge

Vi har en prestigelös miljö som bland annat innebär att vi delar med av oss av våra kunskaper. Vi kan därför garantera att du snabbt kommer att öka din förståelse för komplexa business case samt få en bred kompetens inom verksamhetsutveckling – både på strategisk och operativ nivå. Med tiden kanske du vill specialisera dig inom ett eller flera kompetensområden. För varje steg i din karriär får du vägledning och kontinuerligt utformas en utvecklingsplan för att möta dina behov.

Våra kontorsmiljöer bjuder in till välmående och hög trivsel som medför att både medarbetare och besökare känner sig som hemma. Vi har bra anställningsvillkor och en genuin sammanhållning. Återbruk och materialval med fokus på långsiktighet gör kontoren hållbara både visuellt och materiellt. Vi har kontor i Lund och Göteborg och denna tjänst är baserad i Lund.

Bli en av oss

Utbildningsmässigt är du civilingenjör, civilekonom eller har en examen i beteendevetenskap inom exempelvis organisation och ledarskap. Oavsett inriktning på utbildning är du tidigt i karriären med några års erfarenhet (cirka 5 år). Din arbetsbakgrund kan variera och du behöver inte vara vass på processer och verksamhetsutveckling, det kan vi göra dig till mästare på. Har du på något sätt skaffat dig erfarenhet av gränslandet där verksamhetsutveckling och hållbarhetsfrågor möts vore det toppen.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och söker dig som är nyfiken, har driv samt en utpräglad laganda och lätt för att skapa goda relationer. Du är även en analytisk problemlösare med ett effektivt arbetssätt. Likt oss andra har du ett starkt intresse för hur organisationer fungerar och en vilja att förändra och göra skillnad!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Är du intresserad av denna befattning och upplever att du passar in i profilen? Maila då ditt CV till konsult.trivector@clienta.se senast den 30 september. Kompletterar du CV´t med några rader om vad du kan bidra med och varför denna befattning lockar dig så kommer vi med glädje att även läsa detta.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clienta Kompetensförsörjning. Är det något du undrar över redan nu så är du välkommen att kontakta Camilla Hefvelin. Ring henne på telefon 070-211 96 63 eller skicka ett mail till camilla.hefvelin@clienta.se.

Kom igen, nu kör vi!