TrivectorLogiQ logotyp
meny

Har du en idé eller en utmaning?

Hör av dig till oss!

Drygt 30 år med processorientering av verksamheter - och det är fortfarande roligt! Och organisationer har så mycket att vinna. Hör av dig! Jag kan bidra med energi och entusiasm, belysa det oväntade, förenkla det svåra och hjälpa er till en enklare och roligare väg till framtiden.

Om du vill distrahera mig till att inte prata processorientering så finns det några enkla knep. Som att fråga mig om gamla Volkswagenbilar.

Förresten, kolla min blogg! www.andersljungberg.nu

Anders Ljungberg

, VD

, VD
På Trivector LogiQ jobbar jag både som konsult och utbildare. Sedan jag började här har jag arbetat med en mängd processutvecklingsprojekt och transformationer hos olika kunder. Gemensamt för alla projekt har varit att de påverkat en helhet av processer, verktyg, roller och ansvar, kompetenser och styrning. Det är utmanande och spännande att få vara med och säkerställa att alla delar finns på plats och att samspelet mellan dem fungerar. Och att skapa förutsättningar för förändring och att tillsammans med kunden få förändringen att ske – inte bara nu utan också i framtiden.

Anette Björkman

070-288 65 41 •
Säljare ja…just det! Lite mer åt det ödmjuka hållet för jag bryr mig väldigt mycket om dig som kund. Produkten är varumärket Trivector LogiQ och det fina kursutbud vi har. Jag hjälper dig nå framgång i din yrkesroll genom kompetensutveckling.

Christina Eliasson

, Säljare utbildningar

, Säljare utbildningar
Jag drivs av en genuin vilja att utveckla organisationer till att bättre möta framtidens utmaningar, oavsett bransch eller storlek på organisationen. Att få jobba med olika frågeställningar är både inspirerande och utvecklande. Uppdragens olikheter tillsammans med vår forskningsbaserade och beprövade metod att lösa olika typer av utmaningar knyter samman mitt intresse för, och min utbildningsbakgrund inom, teknik, ekonomi och samhälle.

Gunilla Lindström

070-393 67 93 •

Håkan Nordahl

070-262 67 88 •
När jag inte har fingrarna i jorden jobbar jag med att utforma orden. Det innebär att våga sätta ord på och lyfta det som skaver, men ännu oftare utmana upplevda hinder och synliggöra möjligheterna. Att sätta fokus på lösningar och visa på potentialen är kanske mer viktigt nu än någonsin.

Ida Lindström

, Marknadschef

, Marknadschef
070-319 50 73 •
En av de viktigaste gemensamma faktorerna i att uppnå en bestående förändring handlar om att skapa förståelse för sammanhanget och vad vi vill uppnå. Det gäller att få människor att förstå och bidra till förändringen. Men vi har alla en begräsning i hur mycket information vi kan ta in av allt som sköljer över oss under en dag.

Jag är en kommunikativ person som älskar att jobba med kreativa kombinationer av ord och bilder. Utöver att skapa innovativa lösningar med förutsättningar att leverera resultat, så hjälper jag er att nå igenom bruset.

Ingemar Edman

070-312 65 14 •
"Våga, bara gör det!" tänkte jag innan vi slängde oss ut från flygplanet. Som person är jag engagerad i att skapa värde och mening, både i livet och i arbetslivet. Ofta är det nyfikenheten som driver mig att vilja förstå varför:et och hur vi kan bli bättre på att finna mening i det vi företar oss. Att hoppa från ett flygplan kanske inte är allas svar! Om verksamheter är engagerade i att skapa mening för dess medarbetare och kunder, så behöver utgångspunkt tas i värdeskapande. Även om resan kan kännas utmanande så Våga, bara gör det!

Kim Rosdahl

073-091 99 89 •
073-091 99 89
Efter 12 år inom den tillverkande industrin började jag 2016 på Trivector LogiQ. Klivet till konsult drevs av en nyfikenhet av att lära känna flera typer av verksamheter.

Jag tror starkt på att framtidens framgångsrika verksamheter kommer att ha ett par saker gemensamt. Ett, att de fokuserar på kontinuerlig utveckling av medarbetarna. Två, att verksamheter säkerställer att de bidrar till samhället i stort.

Max Lindholm

073-313 13 08 •
Som affärsansvarig och vice VD har jag lyxen att få dela min tid mellan affärsutveckling och arbete som konsult, jag får därmed ta del av det bästa inom två världar. Jag får både jobba med utvecklingen av Trivector LogiQ som företag samt med våra kunder.

Det jag uppskattar allra mest är att hela tiden få lära känna nya människor och att tillsammans med våra kunder utveckla organisationer och arbetssätt. För mig kännetecknas ett bra samarbete av stolthet - när du som kund känner dig stolt över vad ni åstadkommit.

Kunden är hjälten, inte konsulten.

Mikael Elvander

, vVD & nya affärer

, vVD & nya affärer
070-598 65 41 •
Vi har nog alla haft stunder av insikt när man upplever att flöden och arbetssätt som tidigare fungerat visar sig otillräckliga. Glidningar tenderar att ske över tid och en viss kompensation för detta finns ofta i verksamheten. Men till slut blir det för mycket tröghet och något större måste till. Från att ha varit någons problem blir det plötsligt allas problem. Jag brinner för att leda och guida verksamheter i just sådana situationer - att tillsammans gå från problem till resultat över förväntan. Med erfarenhet från ledande roller inom både privat och offentlig regi vet jag hur tröghet känns, men också hur roligt det känns att övervinna den.

Niklas Källrot

070-240 57 78 •
Varför? Detta är frågan som väldigt mycket av mitt liv har kretsat kring. När jag var yngre fick jag höra att jag var vetgirig, när jag blev äldre fick jag höra att jag inte alltid skulle ifrågasätta. När jag själv fick barn fick jag också uppleva frustrationen i att konstant få frågan ställd till mig i tid och otid. Jag har nu lyxen att få jobba med att fråga andra och mig själv varför mest hela tiden. Varför gör vi på ett visst sätt, varför tänker vi som vi gör och varför är det viktigt. Min erfarenhet är att om vi har ett tydligt svar på våra varför så är mycket av det svåraste jobbet redan gjort.

Rasmus Carlsson

073-821 29 81 •

Intresserad av att bli en del av vårt team?

Kom igen, nu kör vi!