TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Välkommen till vårt event

Förändra hur din verksamhet förändras – bortom förändrings­ledningens traditioner

Att förändra verksamheten är en utmaning med osäkert utfall. Av tradition drivs förändring i perioder och då ofta projektbaserat. Men behovet av förändring kommer allt oftare. Verksamheten behöver förmåga att möta ett närmast kontinuerligt behov att förändras, utan att trasas sönder.

Området förändringsledning erbjuder värdefull kunskap men också en del traditioner och angreppssätt som gått ur tiden. Drivs förändring uppifrån-och-ner så riskerar agerandet att bli reaktivt och långsamt. Att motkrafterna ibland blir betydande är inte konstigt, kanske det till och med visar på grogrund för bättre sätt att åstadkomma utveckling.

Förändring kan vara ett positivt tillstånd, en upptäcktsresa mot engagerande mål. Detaljerade planer och mekanisk exekvering behöver då ersättas av fokus på förändringens vision, hastighet förmåga att efterhand justera riktningen, Finns förståelse och frihet kan förändringen i bästa fall fungera som en intern folkrörelse. Så hur kan en verksamhet skapa förutsättningar att förändras kontinuerligt, mera naturligt och med större delaktighet?

Under 60 minuter ger Trivector LogiQs VD, Anders Ljungberg dig en användbar mix av klassiska angreppssätt med bibehållen relevans blandat med en del av det senaste inom förändring av verksamheter.

På webbinariet berättar Anders bland annat om:

  • Behovet av förändring idag – bakgrund, karaktär och konsekvenser
  • Förändringsledningens traditioner och angreppssätt – vad är relevant, mossigt respektive passerat?
  • Nya behov som ändrar förutsättningarna för framgångsrik förändring
  • Nya sätt att se på, möjliggöra och katalysera förändring

Ta del av inspelningen

Du kan ta del av inspelningen genom att antingen prenumerera på Trivector LogiQs webbinarium eller köpa den separat.

Dela med dina vänner

Datum:
14 mars 2023

Tid:
09.00-10.00

Typ:
Webbinarium

Kontakt:
Ida Lindström
ida.lindstrom@trivector.se

Relaterade artiklar