TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Processbaserad verksamhetsutveckling

Kundens ord om boken:

”Utbildningen lockade även för att litteraturen används inom högskolan, den är granskad och kvalitetssäkrad. Jag är naturvetare och gillar forskning och bevis. Boken Processbaserad verksamhetsutveckling har blivit som en bibel för mig.”

”Fantastisk bok, otroligt innehållsrik, tydlig i ett komplicerat och relativt odokumenterat ämne. Finns ingen bättre bok om ni vill fördjupa er inom ämnet.”

”Är det något vi undrar över, så kan vi alltid slå upp det i boken Processbaserad verksamhetsutveckling. Den använder vi flitigt.”

Författare: Anders Ljungberg, Everth Larsson

Format: Inbunden

Publicerad: 2012, andra upplagan

Språk: Svenska

Pris: 395 kr (exkl. moms)

Kostnaden för frakt tillkommer. Vi använder Postens porto. Köper du 10 böcker eller fler, bjuder vi på fraktkostnaden.

Någon har sagt att ”förändring är det enda konstanta” och bokens innehåll har naturligtvis anpassats till dagens verklighet och värderingar i näringsliv, offentlig sektor och andra typer av organisationer. I kanske ännu högre grad än tidigare räcker den traditionella hierarkiska och funktionsorienterade organisationsformen inte till för att tillmötesgå dagens och morgondagens krav och förväntningar. Konkurrensen blir ständigt hårdare, utvecklingen snabbare, utrymmet för felsatsningar allt mindre och anpassningsförmågan allt viktigare. Inget kan rädda ens den mest framgångsrika organisation om den inte fortsätter utvecklas i snabb takt.

Boken täcker alla de faser som ingår i en förändringsprocess, från arbetet med att skapa medvetande om problem och möjligheter, via identifiering, kartläggning, mätning, analys, utveckling och etablering av processer, till hur man möter framtidens utmaningar i en kundfokuserad verksamhet. Ökad fokus har lagts bl a på att besvara frågan ”hur ?” och på processer i ett fortvarighetstillstånd men också på ledningsprocesser, på anpassning till dagens linjeorganisation samt på att relatera processorienteringen till andra koncept för verksamhetsutveckling.

Denna bok riktar sig till såväl studerande vid universitet och högskolor som till yrkesverksamma praktiker med ledningsuppgifter eller ansvar för verksamhetsutveckling.

Beställ boken

Kom igen, nu kör vi!