TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Välkommen till vårt event

Kompetens för processorientering

Få alla att förstå, vilja och kunna delta

Webbinarium om vilka kompetenser som behövs vid processorientering. Fyra personer som representerar fyra olika målgrupper i en organisation som har olika behov av kompetens och förståelse för verksamhetens processorientering. Webbinariet: Webbinarium om vilka kompetenser som behövs vid processorientering. Fyra personer som representerar fyra olika målgrupper i en organisation som har olika behov av kompetens och förståelse för verksamhetens processorientering. går den 29 september 2023

Processorientering och arbetet med verksamhetens processer drivs ofta av experter och eldsjälar. Men ganska snart behövs en större delaktighet. Resan mot den processorienterade verksamheten går förenklat från ”struktur” till ”kultur”. Alla berörs men inte på samma sätt, därför varierar också behovet av kompetens.

Välkommen till ett webbinarium om processorienteringens målgrupper, var de typiskt står och vilken kompetens de behöver för att kunna bidra. Ta del av våra resonemang om hur grupperna ledning, processägare, processledare, linjechefer/resursägare och medarbetare berörs.

För varje målgrupp diskuterar vi kopplingen till processorientering utifrån frågorna

  • vilken är deras betydelse och vad förväntas av dem?
  • var står de typiskt kompetensmässigt?
  • vilken kompetens behöver de?

Webbinariet hålls av Anders Ljungberg, VD för Trivector LogiQ, som har närmare tre decenniers erfarenhet av att genomföra, motivera och förklara processorientering.

Dela med dina vänner

Datum:
29 september 2023

Tid:
09.00-09.30

Typ:
Webbinarium

Kontakt:
Ida Lindström
ida.lindstrom@trivector.se

Relaterade artiklar