TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Välkommen till vårt event

Hur bör olika roller samarbeta i ett process­utvecklings­projekt?

Bilden symboliserar personer som samarbetar i ett processutvecklingsprojekt

”Vi jobbar hårt i processutvecklingsprojekt, ändå blir det inga stora förändringar. Vad gör vi för fel?” Att skapa bestående förändring efter ett processutvecklingsprojekt är ofta svårt och man får arbeta hårt efter projektet för att de förändringar man gjort ska bli beständiga. Problemet går ofta tillbaka till hur vi samarbetat mellan olika roller under projektet.

nsvarsfördelningen mellan processroller och linjeroller är olika i ett projekts olika faser, för att kunna skapa såväl praktiskt användbara processer som rätt förankring i verksamheten.

Under webbinariet kommer konsulterna Gunilla och Håkan att presentera hur man bör fördela ansvar och mandat mellan olika roller under ett processutvecklingsprojekts olika faser:

  • Förbereda projekt
  • Förstå nuläget
  • Förbättra processerna
  • Förverkliga processen
  • Förvalta processen

Vi kommer, på ett enkelt sätt, att förklara principerna för hur man bäst fördelar ansvaret under projektet, för att få ett smidigt och resurseffektivt projekt som ger verkliga resultat. Principerna kan användas för alla typer av processutvecklingsprojekt, oavsett storlek och bransch.

Ta del av inspelningen

Du kan ta del av inspelningen genom att antingen prenumerera på Trivector LogiQs webbinarium eller köpa den separat.

 

Dela med dina vänner

Datum:
5 maj 2022

Tid:
9.00-10-00

Typ:
Webbinarium

Kontakt:
Gunilla Lindström
gunilla.lindstrom@trivector.se

Relaterade artiklar