TrivectorLogiQ logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
meny

Välkommen till vårt event

Hjälpt eller stjälpt av processkartan?

Det beror på hur du ritar processerna

Håkan Nordahl, senior konsult och kursledare på Trivector LogiQ

Det finns ett antal olika sätt att rita processer på och det gäller att välja rätt modell. Ritar du på fel sätt kommer det att motarbeta det du vill uppnå. Efter årtionden i branschen och hundratals processkartor som vittnesbörd kan vi garantera att det endast är värdebaserad processmodellering (VPM) som ger dig fullt stöd för att driva processarbetet framåt.

På årets sista webbinarium kommer vår konsult Håkan Nordahl dela med sig av sina erfarenheter kring processkartläggning och förklara hur valet av modelleringsmodell kan påverka resultatet av ert processarbete. Håkan kommer även belysa vad som utmärker en bra processkarta samt exemplifiera och förklara varför värdebaserad processmodellering fungerar bäst.

Du kommer få insikter om varför en processkarta måste:

  • stärka värdeperspektivet
  • säkerställa logik
  • ge helhetssyn
  • vara begripligt

Välkommen att delta på årets sista webbinarium och stärk dina kunskaper inom processkartläggning.

Föredragshållare

Webbinariet leds av Håkan Nordahl, senior konsult och kursledare på Trivector LogiQ. Håkan har lång erfarenhet av processmodellering och processutveckling inom både offentlig och privat sektor.

Ta del av inspelningen

👉 Om du vill kan du prenumererar på Trivector LogiQs webbinarium för att ta del av inspelningen och alla andra inspelade föreläsningar. Som prenumerant får du i skrivande stund (det ökar med tiden)
tillgång till 795 minuter föreläsning.

Dela med dina vänner

Datum:
14 december 2023

Tid:
09.00-09.30

Typ:
Webbinarium

Kontakt:
Ida Lindström
ida.lindstrom@trivector.se

Relaterade artiklar